Search for a freelancer Post a project

Welcome to Clelia's freelance profile!

Malt gives you access to the best freelancers for your projects. Contact Clelia to discuss your project or search for other freelancer profiles on Malt.

Clelia Leroux

Consultante projets en hotellerie restauration

Can work in or around Nantes, La Baule-Escoublac

  • 47.2173
  • -1.55392
Propose a project The project will begin once you accept Clelia's quote.
Propose a project The project will begin once you accept Clelia's quote.

Location and workplace preferences

Location
Nantes, France
Can work onsite in your office in
  • around Nantes and 50km
  • Around La Baule-Escoublac and 100km

Preferences

Project length
  • ≤ 1 week
  • ≤ 1 month
  • Between 1-3 months
  • Between 3-6 months
  • ≥ 6 months
Business sector
  • Agriculture
  • Arts & Crafts
  • Civic & Social Organizations
  • Film & AV
  • Retail (Small Business)
+10 autres
Company size
  • 1 person
  • 2-10 people
  • 11 - 49 people
  • 50 - 249 people
  • 250 - 999 people
+2 autres

Verifications

Freelancer code of conduct signed
Read the Malt code of conduct

Verified email

Languages

Categories

Skills (23)

Clelia in a few words

Entrepreneur dans l'hôtellerie restauration depuis plus de 10 ans, je vous accompagne dans l'entièreté de vos projets : développement de concept, rédaction du business plan, recherche du local, architecte, décoration et cuisiniste, création de la carte, recrutement et formation des équipes, stratégie marketing et communication, réalisation du site internet sur wix, community management, création de support de communication (menu, flyers, set de table ...)

Experience

Feed You Up

Restaurants & Food Service

Consultante

Nantes, France

April 2021 - Today (1 year1 year and 3 months)

www.feedyouup.fr
Accompagnement de projets en création et optimisation d'établissements existants.
Business plan Marketing Gestion de projet Stratégie de communication Stratégie d'entreprise Wix optimisation financière développement de concept création de carte

Groupe Bertrand

Restaurants & Food Service

Chef de projet Franchise

Paris, France

April 2015 - October 2015 (6 months)

Hotel Restaurant des grottes

Restaurants & Food Service

Directrice

Cabrerets, France

July 2012 - March 2021 (8 years8 years and 8 months)

Co-gérante de l'établissement. J'ai repensé toute la stratégie de développement et fait triplé le chiffre d'affaires de l'établissement grâce à une gestion rigoureuse des charge et à des développements innovants.

External recommendations

Check out Clelia's recommendations

Education